• Artista a strălucit într-o rochie cu mărgele și a cântat o interpretare incredibilă a piesei L’Hymne A L’Amour a lui Edith Piaf.
  • Dion nu a mai cântat din 2021, când și-a anulat rezidența din Las Vegas din cauza problemelor de sănătate.
  • Luna trecută, Dion a dezvăluit că a luat doze amenințătoare de diazepam pentru a atenua spasmele musculare, astfel încât să poată cânta pe scenă.

Celine Dion a uimit telespectatorii din întreaga lume cu o interpretare de pe Turnul Eiffel din Paris în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice – prima de când a dezvăluit că suferă de sindromul persoanei rigide (SPS), scrie Sky News.

Artista a strălucit într-o rochie cu mărgele și a cântat o interpretare incredibilă a piesei L’Hymne A L’Amour a lui Edith Piaf.

Artista în vârstă de 56 de ani a apărut pe prima scenă a Turnului Eiffel, în timp ce aproximativ un miliard de oameni au urmărit ceremonia elaborată de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?

Dion nu a mai cântat din 2021, când și-a anulat rezidența din Las Vegas din cauza problemelor de sănătate, înainte de a dezvălui diagnosticul de SPS în decembrie 2022 și de a-și anula Courage World Tour.

Luna trecută, Dion a dezvăluit că a luat doze amenințătoare de diazepam pentru a atenua spasmele musculare, astfel încât să poată cânta pe scenă.

SPS este o tulburare neurologică rară care cauzează rigiditate musculară progresivă, care poate provoca spasme atât de puternice încât pot rupe coaste și se simt ca strangularea gâtului, a declarat ea anterior.

Luptele ei sunt documentate în documentarul I Am: Celine Dion din 2024, în care a vorbit despre dorința ei de a reveni pe scenă.

Citește și