• Îndoielile cu privire la rana lui Trump au stârnit reacţii politice negative.
  • Trump a declarat că „a încasat un glonţ pentru democraţie”.
  • FBI a precizat că anchetatorii continuă să examineze fragmente de gloanţe.

FBI încearcă să îl audieze pe fostul preşedinte Donald Trump în ancheta sa privind tentativa de asasinat pentru a obţine o declaraţie a victimei – o parte standard a anchetei, deoarece este victima unei infracţiuni, a declarat un oficial american, citat de CNN.

FBI a precizat că anchetatorii continuă să examineze fragmente de gloanţe şi alte dovezi în atacul asupra lui Trump la mitingul său din Pennsylvania din această lună, dar că agenţia a considerat întotdeauna împuşcăturile o tentativă de asasinat asupra fostului preşedinte.

Biroul a emis declaraţia ca răspuns la întrebările presei privind mărturia directorului FBI, Christopher Wray, făcută miercuri în Congres, în care acesta a declarat că există încă „unele întrebări” cu privire la faptul dacă Trump a fost lovit de un glonţ sau de şrapnel.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Îndoielile cu privire la rana lui Trump au stârnit reacţii politice negative. Trump a declarat că „a încasat un glonţ pentru democraţie” şi l-a atacat pe Wray pe Truth Social în legătură cu mărturia sa. „Nu a fost sticlă, nu a fost şrapnel. Spitalul a numit-o rană de glonţ la ureche şi asta a fost. Nu e de mirare că FBI-ul, cândva celebru, a pierdut încrederea Americii!”, a comentat Trump.

Citește și