• Vivian Jenna Wilson, fiica transgender a lui Elon Musk, a respins declarațiile recente ale CEO-ului Tesla despre ea, spunând că sunt „în întregime false”.
  • Wilson a clarificat că Musk nu cunoaște detalii despre copilăria ei, afirmând că nu era prezent și că a fost hărțuită pentru feminitatea ei.
  • În răspunsul ei, Wilson a subliniat că este recunoscută legal ca femeie în California și că nu este preocupată de opiniile celor care o critică.

Vivian Jenna Wilson, fiica înstrăinată a lui Elon Musk, a respins public câteva declarații recente anti-trans pe care le-a făcut despre ea CEO-ul Tesla, scrie CNN.

Wilson, care este transgender, a numit joi o poveste pe care Musk a spus-o despre ea pe X „în întregime falsă”.

Musk a postat luni că Wilson s-a „născut gay și ușor autist” și a adăugat că, în copilărie, ea „alea haine pe care să le port ca o jachetă și îmi spunea că este „fabuloasă!””.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

În răspunsul ei la Threads, Wilson, în vârstă de 20 de ani, a numit reprezentarea un stereotip homosexual neadevărat.

„Nu am ales niciodată jachete pe care să le poarte și, cu siguranță, nu le-am numit „fabuloase”, pentru că literalmente (la naiba). Nu am folosit cuvântul fabulos când aveam patru ani, pentru că încă o dată aș vrea să repet… Aveam patru”, a spus Wilson.

Ea a adăugat despre Musk: „Nu știe cum eram în copilărie pentru că pur și simplu nu era acolo și, în puținul timp în care a fost, am fost hărțuită fără încetare pentru feminitatea și ciudățenia mea”.

Musk în ultimii ani a devenit din ce în ce mai captivat de politica de dreapta, împărtășind postări și ideologii anti-imigrație, anti-DEI și anti-trans pe X.

El a descris schimbarea sa în ideologie într-un interviu cu podcasterul canadian de dreapta Jordan Peterson luni, în care a susținut că a fost „păcălit” să semneze documente medicale pentru tranziția lui Wilson, despre care a spus că s-a întâmplat în timpul pandemiei de Covid-19. După tranziția ei, a spus miliardarul, el „a jurat că va distruge virusul minții trezite”.

Musk a fost anterior criticat pentru comentariile sale anti-trans. El a făcut în mod repetat remarci derogatorii cu privire la pronumele de gen, inclusiv un tweet acum șters din decembrie 2020 care spunea „când îl pui în biografia ta”, alături de un desen cu un soldat din secolul al XVIII-lea frecându-și fața cu sânge în fața lui. un morman de cadavre și purtând o șapcă pe care scria: „Îmi place să opresc”.

Ca răspuns la criticile aduse acestui tweet, Musk a scris pe Twitter: „Sustin absolut trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic (sic).

Sub conducerea lui Musk, X a anulat protecțiile de siguranță pentru persoanele transgender. Iar Musk a declarat anul trecut cuvântul „cisgender” – care descrie pe cineva a cărui identitate de gen este conformă cu sexul căruia i s-a atribuit la naștere și este adesea folosit în contexte medicale – ca o „insomnie” pe site care este afectată automat de restricții de conținut dacă îndreptată către o altă persoană.

Musk a vorbit anterior despre fiica sa, inclusiv în biografia autorizată scrisă de jurnalistul Walter Isaacson și publicată anul trecut. În carte, miliardarul a dat vina pe tranziția fiicei sale în parte pe timpul petrecut la o școală progresivă din Los Angeles.

În 2022, Wilson a solicitat unei instanțe din California să-și schimbe numele și sexul, spunând că nu mai dorește să fie rudă cu tatăl ei „în nici un fel, formă sau formă”. Dar postările din această săptămână marchează cea mai puternică mustrare de până acum față de comentariile lui Musk.

În interviul lui Peterson, Musk a spus că își consideră copilul „mort” după tranziția ei. În postarea sa X, Musk a mai spus că Wilson „nu era o fată”.

Wilson a postat un videoclip pe Threads miercuri, clarificând că „este bine… de fapt se descurcă bine”.

Și în postările ei de joi, Wilson a spus că este „recunoscută legal ca femeie în statul California și nu mă preocupă opiniile celor care sunt sub mine”.

Citește și