• Simply Elegant Glass vinde jucării sexuale pe Etsy de un deceniu.
  • Firma riscă să se închidă din cauza noilor politici.
  • Etsy vinde produse artizanale și handmade.
  • Etsy este o companie americană, fondată în 2005, la New York.

Jucăriile sexuale sunt puse la colț. Magazinul online Etsy, care vinde produse artizanale și handmade, și-a schimbat săptămâna asta politica privind nuditatea și conținutul sexual.

Firma interzice vânzarea jucăriilor pentru adulți care sunt: ​​introduse în corp, aplicate pe organele genitale și interzice în mod specific vânzătorilor să vândă dildouri, vibratoare sau păpuși sexuale.Practic aproape orice fel de jucării sexuale. Decizia ar putea băga în falimen întreprinderile artizanale care produc jucării sexuale.

Simply Elegant Glass, o companie care vinde jucării sexuale pe Etsy de aproape un deceniu, riscă să se închidă. Majoritatea încasărilor companiei veneau din vânzarea produselor vândute pe platformă. Firmele care vând jucării sexuale sunt foc și pară. Spun că au aflat despre interdicție prin intermediul rețelelor de socializare. Etsy nu a oferit explicații- a menționat doar că site-ul vrea să se asigure că platforma are un „conținut adecvat pentru un public larg”.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Etsy este o companie americană, fondată în 2005 ,la New York. A devenit companie publică în 2015 când s-a listat la bursa NASDAQ.

Citește și