• Corvinul Hunedoara, echipa din Liga a doua care a câștigat Cupa României, s-a calificat în turul doi preliminar al Conference League.
  • CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League după ce a învins-o pe Neman Grodno.
  • Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut în fața lui Maribor.

Cele 4 echipe românești care s-au calificat în Cupele Europene sunt 3: FCSB si CFR. Dar merge și Corvinul mai departe – chiar dacă a pierdut. Una din surprizele verii în Europa, Corvinul Hunedoara, echipa din Liga a doua care a câștigat Cupa României s-a remarcat și ieri. După 0-0 acasă cu vicecampioana Croației, Rijeka, Corvinul a fost aproape de o minune în Croația.

A ratat însă un penalty cu un sfert de oră înainte de final și a pierdut cu 1-0. Corvinul ia vicecampioanele la rând. Eliminată din Europa League, va continua în cea mai slabă competiție europeană, Conference League. Acolo unde se va bate cu Astana, din Kazahstan.

Mai bine s-a descurcat CFR Cluj, care și-a spălat rușinea din tur, 0-0 acasă cu Neman Grodno din Belarus. În returul jucat în Ungaria, CFR a câștigat cu 5-0. Mai departe, CFR va juca împotriva lui Maccabi Petah-Tikva – care joacă meciurile de acasă tot pe teren neutru.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Cel mai prost a ieșit Craiova. După 0-2 la Maribor, oltenii n-au reușit să revină acasă în fața a 20.000 de spectatori. Victoria 3-2, a fost insuficientă și Craiova mai speră să joace în Europa vara viitoare.

Citește și