• Zac Efron a fost spitalizat după un incident minor la înot la o vilă din Ibiza.
  • Actorul a declarat pe Instagram că se simte „fericit și sănătos”, postând un videoclip în care face exerciții fizice.
  • În ultima lună, Efron a călătorit prin Europa, inclusiv la St Tropez, Mykonos și Paris.

Zac Efron a declarat că este „fericit și sănătos” după ce a fost dus la spital în urma unui incident la înot în weekend, conform BBC.

Reprezentanții actorului american în vârstă de 36 de ani au declarat pentru TMZ că acesta a avut vineri un „incident minor de înot” la o vilă din Ibiza. El a fost dus la spital ca „măsură de precauție”, au adăugat aceștia. Actorul a fost externat în ziua următoare, sâmbătă, și se simțea „foarte bine”, potrivit reprezentanților săi.

O sursă a declarat pentru TMZ că Efron a fost „găsit în piscină de două persoane care lucrau la vilă și care l-au scos din apă”. Duminică, starul a postat pe Instagram un videoclip în care făcea exerciții fizice, cu descrierea „Fericit și sănătos – mulțumesc pentru urările de bine”.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

În ultima lună, Efron a călătorit prin Europa și a fost văzut în St Tropez, Mykonos și Paris. În weekend, el s-a alăturat DJ-ului Martin Garrix pe scenă în timpul unui concert în Ibizia. BBC a contactat reprezentanții lui Efron pentru comentarii.

Efron a devenit celebru în 2006 pentru că l-a interpretat pe adolescentul Troy Bolton în trilogia High School Musical.

El a apărut, de asemenea, în filmul de comedie 17 Again, The Greatest Showman și l-a interpretat pe Ted Bundy în drama criminală Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile de pe Netflix.

Emisiunea sa de călătorii de pe Netflix, Down to Earth with Zac Efron, a câștigat un premiu Emmy în 2021.

Citește și