• Cea de-a treia apariție din seria Deadpool, care și-a început viața la 20th Century Fox, este o victorie uriașă pentru Ryan Reynolds.
  • Este primul film cu supereroi care depășește 1 miliard de dolari de la Spider-Man: No Way Home.
  • Shawn Levy a regizat Deadpool & Wolverine”.

Starurile Deadpool & Wolverine”, Ryan Reynolds și Hugh Jackman, împreună cu regizorul Shawn Levy, au primit cardurile de membru în clubul box office-ului de miliarde de dolari, scrie Variety.

Superproducția de vară a studiourilor Marvel și Disney a reușit acest lucru sâmbătă și va încheia weekendul cu vânzări globale de bilete estimate la 1,029 miliarde de dolari, dintre care 494,3 milioane de dolari pe piața internă și 535,2 milioane de dolari în străinătate.

Cea de-a treia apariție din seria Deadpool, care și-a început viața la 20th Century Fox, este o victorie uriașă pentru Ryan Reynolds, creierul francizei, precum și pentru studiourile Marvel și genul supereroilor în general.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Este primul film cu supereroi care depășește 1 miliard de dolari de la Spider-Man: No Way Home de la Sony și Marvel de acum doi ani și jumătate și primul film Marvel/Disney MCU care depășește pragul de 1 miliard de dolari de la Avengers: Endgame în 2019.

Shawn Levy a regizat Deadpool & Wolverine”, care este primul film MCU al cărui cap de afiș este reprezentat de personaje de benzi desenate care au fost licențiate anterior de 20th Century Fox.

Citește și