• Zvonurile privind o colaborare Gaga-Mars au circulat pe internet timp de mai multe zile.
  • Cei doi artiști au confirmat vestea printr-o postare pe rețelele de socializare joi.

Lady Gaga și Bruno Mars cântă împreună pentru prima dată în balada lor de dragoste „Die With a Smile”. În videoclip, Gaga și Mars interpretează melodia pe o scenă retro cu chitară și clape. Mars poartă o pălărie de cowboy, iar Gaga face o declarație în dresuri roșu aprins, scrie Hollywood Reporter.

Zvonurile privind o colaborare Gaga-Mars au circulat pe internet timp de mai multe zile, iar cei doi artiști au confirmat vestea printr-o postare pe rețelele de socializare mai devreme joi.

În anunțul său, Gaga a spus că melodia a fost pentru fani „în timp ce așteptați LG7”, noul său album foarte așteptat, care nu are încă o dată de lansare.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

„Die With a Smile” este, de asemenea, una dintre primele piese noi lansate în ultimii ani de ambii artiști. Lady Gaga a lansat un album în colaborare cu Tony Bennett în 2021 și albumul ei Top Gun: Maverick hit „Hold My Hand” în 2022, dar ultima ei muzică solo majoră a fost Chromatica în 2020. Mars a câștigat două premii Grammy pentru proiectul său Silk Sonic cu Anderson .Paak în 2022, iar ultima sa lansare solo majoră a fost acum aproape un deceniu, în 2016.

Citește și