• eBay aduce o premieră la Săptămâna Modei de la New York (NYFW) și Londra (LFW) cu prezentarea „Endless Runway”.
  • „Endless Runway” este prima defilare dedicată exclusiv articolelor pre-used. 
  • „eBay a fost o forță motrice în promovarea unei mode mai durabile”, a declarat Kirsty Keoghan, GM of Fashion al eBay.

eBay a anunțat inaugurarea Săptămânii modei Pre-Loved. Spectacolul „Endless Runway”, care se va desfășura în direct și va putea fi vizionat online, va prezenta look-uri pre-use dde la designeri precum Khaite, Off-White, Christopher Kane și Simone Rocha, anunță PRnewswire.com 

Spectacolele vor preceda programele oficiale ale Săptămânii Modei SS2025 de la New York și Londra.

„eBay a fost o forță motrice în promovarea unei mode mai durabile”, a declarat Kirsty Keoghan, GM of Fashion al eBay. „Odată cu lansarea Pre-Loved Fashion Week, ne prezentăm pe cea mai mare scenă a modei și demonstrăm că moda autentică de designer nu trebuie să fie inaccesibilă.”

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Aranjate de creatorul de modă Wisdom Kaye și găzduite de scriitoarea de modă Liana Satenstein în New York, cu directorul de stil Pre-Loved al eBay, Amy Bannerman, susținută de gazda live Leomie Anderson în Londra, show-urile Endless Runway sunt accesibile cumpărătorilor din SUA și, respectiv, Marea Britanie, prin intermediul eBay Live.

„Săptămâna Modei de la New York prezintă cele mai bune branduri americane și nu numai, și este uimitor cum eBay reunește o selecție atât de stelară de articole vintage, de arhivă și râvnite de la aceste branduri”, a declarat Steven Kolb, CEO al CFDA.

eBay aduce o premieră la Săptămâna Modei de la New York (NYFW) și Londra (LFW) cu prezentarea „Endless Runway”, prima defilare dedicată exclusiv articolelor pre-used. 

Citește și