• La Festivalul de Film a fost un adevărat spectacol de modă.
  • Jenna Ortega a avut o apariție spectaculoasă.
  • Angelina Jolie a fost în centrul atenției.

Festivalul Internațional de Film de la Veneția 2024 a adus un val de strălucire și eleganță pe covorul roșu. Celebritățile au făcut spectacol și din punct de vedere vestimentar.

Care au fost cele mai outstanding ținute?

La Festivalul de Film a fost un adevărat spectacol de modă! Angelina Jolie a fost în centrul atenției. A purtat o rochie couture bej de Tamara Ralph care a atras toate privirile. Rochia a avut un design fluid
și detalii deosebite, accentuând eleganța actriței. În timpul sesiunii foto pentru filmul Maria, Jolie a ales o rochie din colecția YSL, care i-a pus în valoare silueta

Jenna Ortega a avut o apariție spectaculoasă. La ședința foto pentru filmul Beetlejuice a purtat un costum roșu de la Paul Smith. Costumul a avut un aspect îndrăzneț și sofisticat. Iar pentru premiera filmului a ales o rochie creată de Harris Reed. A fost personalizată pentru eveniment și a inclus un bay inspirat de conacul emblematic din film.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Taylor Russell a purtat o ținută de epocă de la John Galliano, colecția primăvară-vară 1995, iar ținuta a fost accesorizată cu bijuterii Tiffany. Spre seară, Russell a strălucit într-o rochie haute couture vintage de la Chanel.

Citește și