• În 45 de minute poți să arzi până la 1500 de calorii.
  • O ședință de remodelare corporală în capsulă costă 250 de lei.
  • „Capsula combină efectele exercițiilor fizice pe bicicletă cu cele șase terapii încorporate”, a explicat Renata Kelemen, managerul unui salon de remodelare corporală, la Aleph News.

Slăbești în timp ce te uiți la un film sau la serialul tău preferat. Cum se poate asta? Datorită unei capsule revoluționare care are la bază o bicicletă și folosește tehnologia de saună cu infraroșu. InfraslimX se numește și prinde tot mai mult teren și la noi în țară. În 45 de minute poți să arzi până la 1000 de calorii.

„Capsula combină efectele exercițiilor fizice pe bicicletă cu cele șase terapii încorporate, cum ar fi cea cu infraroșu, cu oxigen, cu vacuum, colagen. Aceste terapii se sprijină reciproc pentru a îmbunătăți calitatea vieții utilizatorului. Rezultatele diferă de la persoană la persoană. Până în prezent, noi am observat o scădere semnificativă în centimetri, tonifierea corpului, conturarea siluetei, reducerea și estomparea celulitei și îmbunătățirea pielii”, a explicat Renata Kelemen, managerul unui salon de remodelare corporală, la Aleph News.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Citește și