• Seria iPhone 16 va veni cu funcții Apple Intelligence.
  • Design-ul noii serii va fi asemănător cu iPhone 15, cu schimbări minore.
  • Apple Intelligence va ajunge pe iPhone abia în noiembrie, doar în SUA.
  • Nu este clar când Apple Intelligence va ajunge pe iPhone în Europa.
  • Apple prezintă și seria Watch 10 și noi Airpods.

Tim Cook a urcat pe scenă și a prezentat noua serie iPhone 16. La prima vedere, identică cu cea de anul trecut. Noile telefoane vor avea tool-uri cu care poți să scrii texte sau să sumarizezi ce au scris alții. Vei putea scoate din poze persoanele care n-aveau ce căuta în cadru. Totul grație Apple Intelligence.

Apple promite şi o autonomie mai mare pentru iPhone 16, dar nu a oferit cifre în acest sens. Toate cele patru modele ale seriei primesc anul acesta butoane noi.

Butonul personalizat, introdus anul trecut doar pe modelele Pro, ajunge acum să fie implementat pe toate modelele noii serii. În plus, există acum un buton pentru camera foto. Acesta este capacitiv, facilitând realizarea anumitor funcţii (mărirea, de exemplu) prin swipe-uri.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Doar că Apple Intelligence nu vine din prima cu telefonul. Unele funcții se lansează în octombrie. Și doar în Statele Unite. În Europa, Inteligența Artificială nu vine cu iPhone-ul pentru că intră în conflict cu legile europene. Tot Comisia Europeană e „vinovată” și pentru faptul că lansarea a avut loc într-o zi de luni. Asta pentru că Apple așteaptă verdictul final zilele următoare în cazul amenzii de 14 miliarde de dolari pentru neplata taxelor.

Un laptop de la Lenovo a atras toate privirile. Asta pentru că display-ul îți ascultă vocea și face ce îți dorești: se deschide, se închide și se rotește. Poate chiar și să danseze.

Citește și