• Swift i-a susținut pe Harris și pe contracandidatul ei, guvernatorul Tim Walz, la scurt timp după dezbaterea prezidențială.
  • Musk a răspuns prompt la susținerea cântăreței, scriind pe X: „Bine Taylor … ai câștigat … Îți voi da un copil și îți voi păzi pisicile cu viața mea”.
  • „Este un alt mod de a spune viol, cred”, a spus Clinton.

Hillary Clinton face apel la comportamentul recent „putred” al lui Elon Musk față de Taylor Swift. În timpul unei apariții în episodul podcastului „On with Kara Swisher”, fostul secretar de stat l-a criticat pe miliardar pentru că a insinuat că ar lăsa-o însărcinată pe Swift după ce cântăreața a susținut candidatura vicepreședintelui Kamala Harris la președinție, anunță Huff Post.

Candidatul republican Donald Trump „l-a pus pe alter ego-ul său Elon Musk să spună ceva foarte putred și înfiorător” despre Swift, a spus Clinton.

Swift i-a susținut pe Harris și pe contracandidatul ei, guvernatorul Tim Walz, la scurt timp după dezbaterea prezidențială de săptămâna trecută. Musk a răspuns prompt la susținerea cântăreței, scriind pe X: „Bine Taylor … ai câștigat … Îți voi da un copil și îți voi păzi pisicile cu viața mea”.

Recomandări

IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE

„Este un alt mod de a spune viol, cred”, a spus Clinton în episodul podcast despre postarea lui Musk. „Nu pot înțelege de ce spune ceea ce spune, pur și simplu este dincolo de imaginația mea”.

Fosta candidată prezidențială a continuat să-și împărtășească gândurile despre Trump și „întreaga distribuție a acestor personaje MAGA”, spunând că „misoginismul este o parte din viziunea lor asupra lumii”.

Citește și