• Papa a apărut în formă bună pe parcursul călătoriei sale din 2-13 septembrie în Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est și Singapore.
  • El a avut un program încărcat, susținând peste 40 de evenimente, și a parcurs un total de aproape 33.000 km.
  • Joi, Papa Francisc urmează să plece din nou, de data aceasta pentru o călătorie de patru zile în Luxemburg şi Belgia.

Papa Francisc, întors recent dintr-o călătorie epuizantă de 12 zile, şi-a anulat luni întâlnirile publice din cauza unor „simptome uşoare de gripă”, pentru a se putea odihni înaintea unei vizite în Belgia în această săptămână, a anunţat Vaticanul, scrie Hindustan Times.

Papa a apărut în formă bună pe parcursul călătoriei sale din 2-13 septembrie în Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est și Singapore. El a avut un program încărcat, susținând peste 40 de evenimente, și a parcurs un total de aproape 33.000 km.

„Din cauza unei gripe uşoare şi ca măsură de precauţie în vederea călătoriei din următoarele zile, audienţele papale programate pentru astăzi sunt anulate”, a declarat biroul de presă al Vaticanului.

Recomandări

PAPA E EPUIZAT
TRUMP VREA VICTORIA
GAFĂ MARCA BIDEN
ISRAELUL INTENSIFICĂ ATACURILE
CE MĂNÂNCI AZI?
PSD SE OPUNE

Joi, Papa Francisc urmează să plece din nou, de data aceasta pentru o călătorie de patru zile în Luxemburg şi Belgia.

Se așteaptă ca călătoria sa în Luxemburg și Belgia să evidențieze nevoile migranților din Europa și să includă o întâlnire cu supraviețuitorii abuzurilor din partea clerului catolic.

Agenda lui Francisc în Luxemburg și Belgia va fi mai ușoară decât cea a călătoriei în Asia de Sud-Est și Oceania, Papa fiind programat să ia parte la aproximativ o duzină de evenimente pe parcursul a patru zile.

Citește și