• O rachetă trasă din Liban a fost interceptată miercuri în apropiere de centrul economic al Israelului, Tel Aviv, a anunțat armata israeliană.
  • Israelul a ucis marți un comandant Hezbollah, după 2 zile de bombardamente și 560 de morți.
  • Hezbollah a declarat că a lansat o rachetă care a vizat sediul Mossad din apropiere de Tel Aviv.

O rachetă trasă din Liban a fost interceptată miercuri în apropiere de centrul economic al Israelului, Tel Aviv, a anunțat armata israeliană, într-un atac rar, departe de liniile de front ale conflictului cu Hezbollah.

„A fost identificată o rachetă sol-sol care traversa dinspre Liban și a fost interceptată de dispozitivul de apărare aeriană al IDF”, a declarat armata israeliană, citată de CNN.

Hezbollah a declarat că a lansat o rachetă care a vizat sediul Mossad din apropiere de Tel Aviv, afirmând că agenția israeliană de informații este responsabilă de asasinarea comandanților săi și de aruncarea în aer a pagerelor și walkie-talkie-urilor sale.

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA

Nu au fost raportate pagube sau victime.

Israelul a ucis marți un comandant Hezbollah, după 2 zile de bombardamente. Atacurile IDF au ucis peste 560 de persoane și 1 800 au fost rănite în loviturile de luni și marți, iar mii de persoane au plecat din din sudul Libanului din cauza conflictului tot mai extins.