• Melania Trump a acuzat democrații și presa mainstream că „alimentează o atmosferă toxică”.
  • Fosta Primă Doamnă a discutat despre cele două tentative de omor, una având loc în iulie și cealaltă recent.
  • În interviul său, Melania Trump a vorbit despre noua sa carte de memorii, care urmează să fie lansată pe 8 octombrie.

Melania Trump a acuzat democrații și presa mainstream că „alimentează o atmosferă toxică” și le dau putere celor care „vor să îi facă rău” soțului ei, potrivit SkyNews.

În primul său interviu după mai bine de doi ani, fosta Primă Doamnă a declarat că a considerat supraviețuirea soțului său în cele două tentative de omor drept un „miracol”, înainte de a face apel la mass-media și la opoziție să nu-l mai numească pe Donald Trump o „amenințare la adresa democrației”.

Ea a spus: „Este cu adevărat șocant că toate aceste violențe atroce sunt îndreptate împotriva soțului meu? Mai ales că îi auzim pe liderii partidului de opoziție și ai presei mainstream catalogându-l drept o amenințare la adresa democrației, numindu-l cu nume josnice?

Recomandări

CE SPUNE MELANIA?
DISCUȚII STARMER-TRUMP
NE ÎNTÂLNIM LA MIJLOC
IOHANNIS E REFUZAT
DEL REY SE CĂSĂTOREȘTE
SURPRIZE, SURPRIZE

După prima tentativă de asasinat, în iulie, la un miting în Butler, Pennsylvania, Melania a declarat că a fost alertată de un membru al personalului cu privire la împușcături. Ea a spus că se afla în New York când a avut loc a doua tentativă la terenul de golf al lui Trump din Florida la începutul acestei luni și a putut să urmărească la televizor desfășurarea rapoartelor de la fața locului.

Interviul preînregistrat cu Fox News vine în contextul în care fosta Primă Doamnă a fost în mare parte absentă din campania electorală și a încălcat normele prin faptul că nu a vorbit la Convenția Națională Republicană.

Într-unul dintre puținele angajamente față de candidatura soțului său la Casa Albă, Melania a postat pe X la câteva zile după prima tentativă de asasinat asupra vieții lui Trump un mesaj în care îi îndemna pe oameni să „privească dincolo” de politică. „Suntem cu toții oameni și, în mod fundamental, instinctiv, vrem să ne ajutăm unii pe alții”, a spus ea într-o declarație pe 14 iulie.

În timp ce își promova, de asemenea, noua carte de memorii cu titlu propriu, care urmează să fie lansată pe 8 octombrie, a declarat în timpul interviului că munca în industria modei a pregătit-o pentru rolul său de primă doamnă.

Fostul fotomodel de origine slovenă l-a cunoscut pe Trump în 1998, iar cei doi s-au căsătorit în 2005. Fiul lor, Barron, s-a născut în anul următor.

Întrebată de prezentatoarea Fox & Friends, Ainsley Earhardt, dacă ea și soțul ei au discutat vreodată despre mărirea familiei, fosta primă doamnă a dezvăluit că Donald Trump a încercat să o convingă să aibă mai mulți copii.

Citește și