• Ciolacu a fost la Comandamentul pentru inundații al MAI, în urma avertizărilor meteo de ploi abundente din ultimele 24 de ore.
  • „Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acționezi profesionist”.
  • „Rămânem în alertă și în următoarele ore, astfel încât să ne asigurăm că nu vor exista niciun fel de probleme”, se mai arată în postarea respectivă.

Premierul Marcel Ciolacu a fost, luni dimineață, la Comandamentul pentru inundații al MAI, în urma avertizărilor meteo de ploi abundente din ultimele 24 de ore. „Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acționezi profesionist”.

„Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acţionezi profesionist, să iei – preventiv – toate măsurile necesare pentru protejarea vieţilor omeneşti şi a bunurilor materiale”, a declarat premierul.

Președintele PSD a subliniat că, la Galați, județ afectat de recentele inundații, a fost o situație special care a necesitat evacuarea preventivă a 5.900 persoane. Aceștia urmează să se întoarcă la casele lor în timp ce autoritățile rămân în alertă și în următoarele ore, a precizat Marcel Ciolacu.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE

„Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acționezi profesionist, să iei – preventiv – toate măsurile necesare pentru protejarea vieților omenești și a bunurilor materiale. O situație specială a fost la Galați, unde din cauza inundațiilor recente a fost necesară evacuarea preventivă a peste 5.900 de persoane”, a afirmat Ciolacu.

„Toți oamenii trebuie să se întoarcă acum, în siguranță, la casele lor. Rămânem în alertă și în următoarele ore, astfel încât să ne asigurăm că nu vor exista niciun fel de probleme”, se mai arată în postarea respectivă.

Citește și