• Pisicile sunt ilustrate în timp ce fac activități umane normale.
  • Numărul mare de urmăritori atrage atenția companiilor de publicitate.
  • Imaginile generate cu A.I. sunt în topul celor mai vizualizate pe Facebook.

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Așa poate fi descrisă relația complicată a oamenilor cu A.I.. Cei care nu se feresc să o folosească își îngroașă conturile cât ai zice „MIAU”. Creatorii de conținut își creează profile în care prezintă pisici generate cu A.I care fac diferite activități umane- dansează, poartă haine, dau teste sau defilează în outfituri extravagante. Conturile atrag sute de mii de urmăritori, iar odată cu ei și atenția agențiilor de publicitate care caută să scoată bani din asta.

Și cum sky is the limit, creatorii de conținut au mers mai departe și au introdus în video-uri și copii care țin în brațe sau merg pe lângă diferite animale.

De la mic mergem la mare, foarte mare. Alți creatori de conținut au șocat social media cu video-uri cu animale uriașe sau cu animăluțe minuscule. Pe Facebook de exemplu, imaginile suprareale generate cu A.I au fost printre primele zece cele mai vizualizate de pe întreaga platformă anul acesta, arată un studiu făcut de cercetătorii de la Stanford și Georgetown.

Recomandări

IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
KELEMEN CANDIDEAZĂ
PAPA CERE RUGĂCIUNE
STOP, EXPLOZIE!
CE LASĂ ÎN URMĂ HELENE

Creatorii de conținut care strâng sute de mii de urmăritori obțin bani apoi din crearea plasarea de publicitate. Bani se câștigă și de pe urma celor care vor să învețe să genereze conținut cu A.I. Specialiștii în domeniu spun că pe măsură ce concurența pe această nișă crește, veniturile vor scădea. Pentru a rămâne competititvi creatorii de conșinut trebuie să țină pasul cu cele mai recente instrumente și tehnici A.I..

Citește și