• Reese Witherspoon scrie un roman împreună cu autorul de bestseller-uri Harlan Coben, bazat pe o idee originală a actriței. Cartea va fi publicată în toamna anului 2025.
  • Witherspoon a lansat anterior memoriile Whisky in a Teacup și seria pentru copii Busy Betty, și a fondat Reese’s Book Club în 2017.
  • Compania ei, Hello Sunshine, a produs adaptări precum Daisy Jones and the Six, Tiny Beautiful Things și Little Fires Everywhere, consolidându-i impactul în industria de divertisment.

Reese Witherspoon a anunțat că scrie un roman împreună cu autorul de bestseller-uri Harlan Coben. Pe rețelele de socializare, ea a postat o fotografie cu Coben, exprimându-și entuziasmul: „Sunt încântată să vă spun că scriu primul meu thriller cu Harlan Coben, autorul #1 de bestseller-uri!”, scrie The Independent.

Witherspoon a adăugat că este un mare fan al operei lui Coben și că este incredibil că acesta a acceptat să colaboreze cu ea.

„Fie sunt foarte convingătoare, fie ideea acestei cărți este PREA BUNĂ! Poate ambele? Abia aștept să-l citiți!”

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
HIGH-END PERFUME
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Romanul va fi publicat în toamna anului 2025

Deși titlul romanului este încă secret, Witherspoon a menționat că va fi publicat în toamna anului 2025. O declarație a editorului a indicat că povestea se bazează pe o idee originală a actriței.

„A spune că sunt un fan al lucrării lui Harlan este o subestimare. Faptul că a găsit ideea mea suficient de intrigantă pentru a colabora este un vis devenit realitate,” a declarat Witherspoon prin intermediul Grand Central, parte a Hachette Book Group.

„Încheierea cu Harlan despre cum să emoționeze publicul cu personaje misterioase și răsturnări narative complexe a fost deja mai distractiv decât pot descrie. Abia aștept ca toată lumea să citească ceea ce ne-am imaginat.”

Cartea va fi publicată în Marea Britanie

Cartea va fi publicată în Marea Britanie de Century, o divizie a Penguin Random House UK. Witherspoon și-a publicat anterior memoriile Whisky in a Teacup în 2018, precum și trei cărți din seria de cărți ilustrate pentru copii Busy Betty.

Coben a scris peste 30 de romane, care au fost traduse în peste 40 de limbi și sunt bestselleruri în peste o duzină de țări. Câteva dintre lucrările romancierului de thriller de succes au fost adaptate atât pentru film, cât și pentru televiziune; primul roman cu Mickey Bolitar, după nepotul adolescent al protagonistului popular al lui Coben, Myron Bolitar, a fost adaptat în serialul din 2023 Harlan Coben’s Shelter de către Amazon Studios, iar Coben are un contract cu Netflix pentru a dezvolta 14 romane ale sale în seriale sau filme originale cu el servind. în calitate de producător executiv.

„Odată ce am început să discutăm despre ideea ei, nu a existat nicio întoarcere”, a spus el într-o declarație.

„Colaborarea cu Reese a fost o bucurie pură și atât de creativ. Nu aș putea fi mai încântat de a scoate acest roman în lume”.

Witherspoon este implicată în lumea literară de mai mult timp, după ce a lansat Reese’s Book Club în iunie 2017, care a ales multiple titluri pentru adaptări de televiziune și film. Recent, ea a omagiat-o pe profesoara sa de engleză din liceu, anunțând că The Comfort of Crows: A Backyard Year de Margaret Renkl este cea de-a 100-a selecție a clubului.

Compania de producție a lui Witherspoon, Hello Sunshine, a fost responsabilă pentru numeroase adaptări de cărți, inclusiv Daisy Jones and the Six de la Prime Video, bazată pe romanul bestseller al lui Taylor Jenkins-Reid, Tiny Beautiful Things de la Hulu și ABC Signature, inspirat de cartea lui Cheryl Strayed, The Last Thing He Told Me de la Apple TV+, și Little Fires Everywhere de la Hulu, adaptat după romanul lui Celeste Ng din 2017.

Citește și