• În meciul respectiv, LeBron a marcat 19 puncte, în timp ce Bronny nu a reușit să înscrie.
  • LeBron, la vârsta de 39 de ani și cu un contract nou cu Lakers, a subliniat emoția momentului, descriind experiența ca fiind „suprarealistă”.
  • Bronny a fost ales în draftul NBA din iunie 2024 după ce a jucat la University of Southern California.

LeBron James și Bronny James au intrat în istoria NBA devenind primul duo tată-fiu care joacă împreună în aceeași echipă în timpul meciului de pre-sezon dintre Los Angeles Lakers și Phoenix Suns, conform BBC.

Bronny, în ziua în care a împlinit 20 de ani, a intrat pe teren în timpul celui de-al doilea sfert în înfrângerea cu 118-114 a celor de la Suns. Niciodată până atunci un tată și un fiu nu au jucat în același timp într-un meci NBA de orice tip – inclusiv în pre-sezon.

„Wow, asta a fost suprarealist”, a scris LeBron pe X după meci. Vorbind cu reporterii, el a adăugat: „Am ieșit dintr-un time-out și am cam stat unul lângă celălalt. M-am cam uitat la el. A fost ca și cum aș fi fost în The Matrix sau ceva de genul ăsta. Pur și simplu nu părea real. Dar a fost minunat să avem acele momente”.

Recomandări

ȚIN CONT DE CRIZA MONDIALĂ
GAGA E „DEZAMĂGITĂ"
EDITORIALUL LUI CRISTOIU
VIAȚA LA CĂMIN E CHIN
CE MAI FACE COVIDUL?
MILTON FACE RAVAGII

LeBron a înscris 19 puncte în această seară, cu patru pase decisive și cinci recuperări. Bronny nu a marcat niciun punct în cele 13 minute ale sale, terminând cu două recuperări și patru mingi pierdute.

Bronny s-a alăturat echipei Lakers în iunie, fiind ales în runda a doua a draftului de la University of Southern California.

LeBron, în vârstă de 39 de ani, este cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA și de patru ori câștigător al NBA. Veteranul intră în cel de-al 22-lea sezon în NBA. El a semnat un nou contract pe doi ani cu Lakers după sosirea lui Bronny la franciză.

Sezonul NBA 2024-25 începe pe 22 octombrie, cu Lakers în acțiune împotriva Minnesota Timberwolves, după ce campionii Boston Celtics se confruntă cu New York Knicks.

Citește și