• Gates și-ar fi exprimat îngrijorarea cu privire la o a doua președinție a fostului președinte Donald Trump.
  • El a subliniat capacitatea sa de a lucra cu oricare dintre candidați, a raportat Times, menționând că Gates a făcut remarcile în conversații private.
  • Donația a fost făcută către Future Forward USA Action, care nu dezvăluie public identitatea donatorilor săi.

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a oferit recent aproximativ 50 de milioane de dolari unei organizații non-profit care sprijină campania prezidențială a vicepreședintelui Kamala Harris, potrivit The New York Times, în timp ce Harris îl devansează pe fostul președinte Donald Trump în ceea ce privește numărul de miliardari care sprijină campania sa. Times a notat că donația a fost discutată în mod specific între colegi precum fostul primar al orașului New York, Mike Bloomberg, și trebuia să rămână confidențială, scrie Forbes.

Co-fondatorul Microsoft și-ar fi exprimat îngrijorarea cu privire la o a doua președinție a fostului președinte Donald Trump, chiar dacă a subliniat capacitatea sa de a lucra cu oricare dintre candidați, a raportat Times, menționând că Gates a făcut remarcile în conversații private.

Într-un răspuns la Times, Gates nu a abordat donația și nici nu a susținut-o pe Harris. El susține candidații care se angajează să se ocupe de sănătate, schimbări climatice și sărăcie, adăugând că, în ciuda istoriei sale de colaborare cu diverși lideri din întregul spectru politic, „aceste alegeri sunt diferite”.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
DRAGOSTEA ARE LIMITE
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS

Donația a fost făcută către Future Forward USA Action, care nu dezvăluie public identitatea donatorilor săi.

Citește și