• Iohannis a fost întrebat de ce a trimis petiția inginerului demis politic de PNL chiar la cei care l-au demis
  • Iohannis a spus că nu cunoaște situația și se va documenta
  • Internauții i-au dat o mână de ajutor președintelui
  • Utilizatorii i-au lăsat zeci de link-uri pe facebook lui Iohannis în comentarii cu investigația Recorder

Publicația Recorder a scris despre Ovidiu Ianculescu, un inginer care a ocupat funcția de director la Apele Mureș, în urma unui concurs, dar care a fost demis politic, odată cu venirea la puterea a PNL.

„La începutul acestui an, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, Ianculescu s-a trezit cu trimișii acestuia în birou: i s-a pus în față o coală albă și i s-a cerut să-și dea demisia pentru că postul său era promis unui membru PNL. Ovidiu Ianculescu s-a consultat cu colegii mai bătrâni și cu un avocat, dar toți i-au spus același lucru: «Copile, astea sunt vremurile. Nu te pune cu partidul aflat la putere, că te va face praf». Așa că și-a dat demisia”, a scris Recorder.

Ianculescu nu a putut accepta situația ca atare, motiv pentru care a transmis o petiție Administrației Prezidențiale în care a arătat că nu este singurul care a pățit acest lucru.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Petiția trimisă președintelui a fost trimisă, însă, la Ministerul Mediului, adică fix la instituția care l-a demis pe Ovidiu Ianculescu de la conducerea Apelor Române Mureș.

Iohannis: După ce mă documentez, vă răspund

Ieri, în cadrul conferinței de presă, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de ce a trimis petiția inginerului care ar fi fost demis politic de PNL chiar la instituția care a girat acest lucru.

Unicul răspuns al președintelui Klaus Iohannis a fost: „După ce mă documentez, o să vă răspund”.

Internauții i-au dat o mână de ajutor. Iohannis s-a trezit cu zeci de link-uri pe facebook în comentarii cu investigația Recorder.