Cătălin Dimir este medicul stomatolog din Cluj care a gândit prima periuță de dinți cu tehnologie sonică produsă pentru piața din România. „The future of dental care is here” este sloganul care introduce consumatorului periuța Sonair, care are mai degrabă aerul unui gadget, deși funcțonalitățile acesteia ar putea lesne să o așeze în topul celor mai bune periuțe de dinți. Are 51 de grame, realizată aproape în totalitate din aluminiu, cu o durată de folosire până la încarcare de 60 de zile și 3 variante de reglare a intensității de curățare.

A fost un vis de-al meu mai vechi pe care l-am lăsat așa, undeva în colțul minții. Munca zi de zi la clinică și interacțiunea cu pacienții m-au determinat să mă gândesc serios la proiectul acesta. Pacienții asteaptă recomandări când pleacă de la noi, de la ce periuță să folosească , ce pastă de dinți, până la rutina unei igiene orale bune. Cred că munca unui stomatolog nu se oprește când a terminat tratamentul, pentru că este extrem de important și posttratament cum anume își îngrijește pacientul dantura, așa că este nevoie de îndrumarea medicului”, povestește Cătălin. 

            Într-o piață dominată de mari producători, periuța de dinți a iesit de pe linia de producție acum câteva luni și, cu toate avizele de calitate și norme europene, este deja în vânzare pe site-ul companiei. Comenzile online nu au întârziat să apară, după cum ne mărturisește Cătălin Dimir: „ Avem feed-back-uri foarte bune. Clienții sunt de-a dreptul încântați că au putut cumpăra o periuță calitativă la un preț accesibil, că pot alege din variantele de curățare, după preferințe. Sunt foarte mulți care apreciază faptul că primesc și cutie de călătorie pentru periuță, un accesoriu la care nu am vrut să renunț când am făcut pitch-urile de producție.”

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE