Când vine vorba de brandurile de produse de frumusețe în 2024, femeile au, fără îndoială, opțiuni nesfârșite din care să aleagă ceea ce doresc, în funcție de preferințele personale. Găsirea unor cosmetice cu adevărat excepționale, de ultimă generație, le poate oferi un sentiment uimitor, ca și cum ar vedea niște bijuterii cu diamante.

An de an, multe branduri concurează pentru a capta atenția cumpărătorilor fideli de produse de frumusețe, însă foarte puține supraviețuiesc testelor de longevitate. Unele branduri au devenit foarte populare și domină peisajul mărcilor de cosmetice în 2024.

Top 5 produse de beauty apreciate în 2024

1. Din gama cosmeticelor tip bază pentru machiaj, un produs de TOP este Collistar Even Finish Foundation+Primer 24h Perfect Skin cu SPF 15. Acest produs combină efectele unui fond de ten de ultimă generație și caracteristicile unei baze de machiaj, astfel a revoluționat industria machiajului, care în ultimii ani a evoluat foarte mult.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Produsul are o textură catifelată, netezește tenul, se sincronizează cu pielea. Sistemul său unic permite fondului de ten să ofere un finisaj unic și perfect uniform, întreaga zi. Are putere de corecție naturală uimitoare, acoperă bine imperfecțiunile pielii, deoarece conține:

  • Complex Hydro-Uniforming care uniformizează culoarea și imperfecțiunile
  • Elastomeri 3D care netezesc ridurile, au efect de lifting
  • SPF 15 protejează împotriva radiațiilor UV.

2. La secțiunea loțiune ușoară și protecție ridicată împotriva soarelui, un produs de TOP este Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF 50+. Această loțiunea de plajă marca Shiseido are un factor de protecție ridicat, 50+ și tehnologia SynchroShieldRepair™, care ajută în lupta împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare.

Produsul oferă o senzație plăcută pe piele, ce creează dependență. Are tehnologii inovatoare, de aceea oferă mari beneficii:

  • AutoRepair – repară automat pelicula protectoare a pielii, în caz de deteriorare
  • Profence CEL™ – împiedică deteriorarea pielii (combate efectele UV) și suprimă formarea ridurilor și pigmentarea
  • NatureSurge – suprimă oxidarea, absoarbe substanțele nocive.

De asemenea, loțiunea are filtre UVA și UVB 50+ și ingrediente naturale:

  • Extract de șofrănel cu acțiune anti-îmbătrânire
  • Hipotaurină care protejează pielea împotriva luminii albastre
  • Complex de alge Algae Complex care hidratează pielea și previne deshidratarea.

3. Un produs de TOP pentru față este serul Korres White pine Meno-Reverse™. Acest produs are o formulă ce ajută la hidratarea, hrănirea și catifelarea tenului. Este un ser tip cremă ce vizează multiple semne de îmbătrânire, ce facilitează estomparea ridurilor și a liniilor fine.

Produsul are tehnologia Meno-Reverse™ care este un amestec de peptide din frunze de anghinare, ce îmbunătățește elasticitatea pielii. În plus, are și alte ingrediente naturale, un amestec de pin alb, glicerină și unt de Shea.

4. Din gama parfumuri pentru femei, un set de TOP este apa de toaletă Hermès Eau des Merveilles. Flaconul transparent este foarte elegant și are o culoare suavă, șic, o gradație portocalie de sus în jos, foarte sofisticată. Această culoare este tipică acestui brand de lux. Parfumul se remarcă prin aromele fresh, cu accente lemnoase și ambrate, cu note de benzoină, rășină de elemi, portocale și fructe tropicale. Parfumul oferă o senzație curată, feminină și poate fi un cadou deosebit și elegant.

5. La secțiunea produse de îngrijirea părului, un șampon de TOP care ajută la repararea profundă a părului imediat după expunerea la soare, este acela din setul Wella Professionals Invigo Sun. Acest set cadou este grozav, are produse pentru un păr frumos și sănătos într-un singur pachet.

Setul include produse de îngrijire a părului potrivite pentru un cadou, pentru cei dragi. Are un șampon protector pentru păr expus la soare, un balsam și un spray hidratant. În formula lor apar vitamine (B și E) și tehnologia SunBlend.

Aceste produse de TOP se găsesc în cel mai bun magazin de parfumuri și cosmetice de brand, pe https://www.notino.ro/. Prețul lor este accesibil, deoarece multe apar în oferte și promoții.