• Nicuşor Dan este noul primar General al Capitalei
  • Exit poll-ul realizat de CURS Avangarde a arătat că a câştigat alegerile cu 47,8%
  • Gabriela Firea a refuzat să-şi asume înfrângerea
  • Firea: Tradiţional, spre dimineaţă vom şti rezultatul real al alegerilor     

8 ani. De atât a avut nevoie Nicuşor Dan pentru a-şi îndeplini dorinţa. Victoria l-a găsit la sediul de campanie. Pe un scenariu pregătit pentru a-i asigura poza de candidat independent. Singură a fost şi Gabriela Firea la momentul anunţului primelor rezultate. O altfel de „singurătate”, a celui înfrânt.

Singur, împreună cu alegătorii cărora le-a promis că îşi va respecta angajamentele şi îi va socoti „partenerii”lui. Aceasta a fost fotografia serii de 27 septembrie , dacă vorbim de Nicuşor Dan. A fost aplaudat, de la distanţă, de cei care l-au susţinut în această campanie:liderii PNL şi cei ai USR – Plus.

Cadru de unu a folosit şi Gabriela Firea. Actualul primar al Capitalei a refuzat să se declare înfrîntă.A făcut însă în sediul PSD din Băneasa, singură, departe de ochii jurnaliştilor.Intervenţia ei a fost transmisă pe pagina sa de Facebook, în timp ce liderii partidului s-au aflat la sediul PSD din Kiseleff.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Să ştiţi că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie”, a spuns Dan.

„Orice cifră care se anunţă în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit-poll-uri, nu au cum să fie cele oficiale. Nu înseamnă că avem în această seară deja învinşi şi învingători”, a declarat Firea. „Din păcate, au reuşit să-i convingă pe mulţi dintre cei care îşi iau informaţia doar de pe reţelele de socializare că eu aş fi capul răutăţilor în ceea ce priveşte furnizarea deficitară a apei calde”, a conchis edilul.

După ce a pozat în postura de independent, Nicuşor Dan a trecut, pe rând, şi pe la sediile de partid ale liberalilor şi ale colegilor de la USR – Plus.