• Nicușor Dan și Ludovic Orban au dat declarații din fața sediului PNL.
  • Întrebat dacă este dispus să colaboreze cu PMP, Nicușor Dan a spus că este dispus să colaboreze cu orice partid pentru a rezolva problemele bucureștenilor.
  • Nicușor Dan a refuzat să spună dacă își va retrage acuzațiile împotriva Primăriei Capitalei.

Nicușor Dan a fost întrebat în această seară, în fața sediului PNL, dacă își va retrage acuzațiile împotriva Primăriei Capitalei, însă acesta a refuzat să răspundă.

Ludovic Orban și Nicușor Dan au vorbit în fața sediului PNL despre proiectele pe care le au pe listă pentru următoarea perioadă.

Orban a declarat că atunci când a luat decizia de a-l sprijini pe Nicușor Dan nu i-a fost ușor: Mărturisesc că am un sentiment de bucurie. Deși nu mi-a fost ușor, am luat decizia de a-l susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei din foarte multe considerente. Azi se vede clar că dacă nu eram împreună, ar fi fost foarte dificil să dăm la o parte caracatița PSD-istă și să eliberăm Bucureștiul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Parteneriat solid, bazat pe o viziune comună

Ludovic Orban spune că foarte multe proiecte ale Bucureștiului sunt realizate în parteneriat: Azi se vede clar că între Guvern și Primarul Capitalei este un parteneriat solid, bazat pe o viziune comună.

Întrebat dacă a treia oară este cu noroc și care este motivul pentru care a câștigat alegerile de data aceasta, Nicușor Dan a spus că fiecare dintre încercările anterioare au fost de succes, în opinia lui.