PSD a depus plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban

Ludovic Orban Mediafax
  • PSD a depus plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban și consilierului de stat Virgil Guran pentru că au continuat campania electorală sâmbătă
  • Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD: „Este revoltător modul în care premierul Ludovic Orban și miniștrii PNL se cred deasupra legii, se cred stăpânii României”
  • Sorin Grindeanu îl acuză și pe ministrul de Interne Marcel Vela că a participat la o conferință de presă, deși este candidat

PSD a depus plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban și consilierului de stat Virgil Guran pentru că au continuat campania electorală sâmbătă, deși legea interzicea acest lucru, anunță prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, conform Mediafax.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD: „Este revoltător modul în care premierul Ludovic Orban și miniștrii PNL se cred deasupra legii, se cred stăpânii României.  În plină stare de urgență au impus reguli tuturor românilor, dar ei sunt primii care le-au încălcat.”

Grindeanu îl acuză și pe ministrul de Interne, Marcel Vela că a participat la o conferință de presă, deși este candidat.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD: „Deși este candidat, nu s-a sfiit ieri să țină conferința de presă la sediul MAI. Vela e candidat. El este suspendat din comisia de organizare a alegerilor. Cu toate acestea, a ținut o conferință de presă.”