Radu Mihaiu, antreprenor în IT de 14 ani, la Primăria Sectorului 2

Radu Mihaiu, antreprenor în IT de 14 ani, la Primăria Sectorului 2 Sursa Foto: Facebook / Radu Mihaiu
  • Radu Mihaiu este antreprenor în IT din 2006.
  • A fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, în Guvernul Cioloș.
  • Contracandidații săi au fost Neculai Onțanu și Dan Cristian Popescu.

Radu Mihaiu este antreprenor în IT din 2006. Este apropiat al lui Dan Barna și a fost secretar de la stat la Ministerul Fondurilor Europene, în Guvernul Cioloș.

Radu Mihaiu a contribuit la dezvoltarea sistemului IT, pentru absorbția fondurilor europene. Acesta s-a implicat și în Comisia de Tăiat Hârtii a USR, Comisie care a generat proiecte de lege în scopul debirocratizării și digitalizării.

În Guvernul lui Cioloș, Radu Mihaiu a fost tehnocratul responsabil cu digitalizarea. Arhiva de contracte pe fonduri europene a fost publicată în format deschis de Mihaiu.

Noul primar al Sectorului 2 consuderă că schimbarea poate veni doar prin puterea exemplului, conform profilului de pe pagina USR-PLUS. Mihaiu și-a propus să fie schimbarea din politica românească.

Contracandidații săi la Primăria Sectorului 2 au fost Neculai Onțanu și Dan Cristian Popescu. Neculai Onțanu face parte din partidul ADER și a fost primar în sector trei mandate. Dan Cristian Popescu a făcut parte din PNL și a fost susținut de PSD.