• Florin Colceag este profesor de matematică şi doctor în economie
  • Pentru el, cel mai important subiect este educaţia
  • „Problema educaţiei este foarte importantă, dacă nu reuşim să o punem pe picioare nu avem niciun viitor”

Surprizele abia acum se descoperă! Toată lumea a fost surprinsă de procentul obţinut de partidul Alianţa pentru Unirea Românilor.

Pe scurt, AUR-ul, a fost adus și de profesorul Florian Colceag, candidat la Senat din partea acestui partid.

„Antrenorul de genii”, aşa cum este numit Florian Colceag, este profesor de matematică şi doctor în economie. El este inventatorul fractalilor algebrici şi consultant în multiple echipe de cercetare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Contribuţia nu a fost doar a mea, a fost a profesioniştilor care şi-au dat viaţa pe tavă pentru a pune România pe picioare. Ei sunt inventatori, experţii în diverse domenii. Eu sunt expert în educaţie. Educaţia a ajuns vai de capul ei în ultima perioadă. Am văzut câte obstacole întâmpinăm pentru a pune ţara pe picioare. Datorită faptului că nu putem acţiona ca experţi pentru a putea lucra pentru binele ţării, din cauza constituţieit, am hotărât să facem o alianţă… Partidele mici care au vlagă, au tărie, au acelaşi vector ca noi, au dorinţă să salveze România, la fel ca şi noi”, a spus Colceag la Aleph News.

Pentru profesorul Florin Colgeac, cel mai important subiect este educaţia: „Pe lista mea, pe primul loc, este reluarea legii educaţiei, care s-a blocat la Camera Deputaţilor, după ce a trecut de Senat. Problema educaţiei este foarte importantă, dacă nu reuşim să o punem pe picioare nu avem niciun viitor”.