• Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că la alegerile parlamentare va vota cu PNL
  • Nicușor Dan: „Este obligatoriu să trimitem PSD în Opoziție”
  • Acesta consideră că PNL are cel mai bun progra mde guvernare și „cea mai bună variantă de prim-ministru, pe Ludovic Orban”

Senatorul USR Florina Presadă ironizează anunțul făcut de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, potrivit căruia opțiunea sa pentru alegerile parlamentare este PNL: „Nicușor, clipește de două ori dacă te lasă Ludovic cu pușculița goală”.

„Eu știu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicușor Dan, că PNL și Orban sunt cele mai bune opțiuni pentru guvernare este o aberație”, scrie pe Facebook Florina Presadă.

Ea îl ironizează pe Nicușor Dan pentru anunțul său.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

„Nicușor, clipește de două ori dacă te lasă Ludovic cu pușculița goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiți România cu ochii deschiși”, conchide Presadă.

Nicușor Dan anunță că votează PNL la parlamentare, chiar dacă este fondatorul USR

Primarul general Nicușor Dan a anunțat, miercuri, că la alegerile parlamentare va vota PNL, chiar dacă este fondatorul USR.

„Nu vreau să spun mai multe despre USR și mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a anunțat că alegerile din 6 decembrie sunt „cruciale pentru România și pentru București” și este important să fie ales „un Guvern care va fi în legătură și cu autoritățile locale și cu președintele”. În plus, el consideră că este „obligatoriu să trimitem PSD în Opoziție”.

„Opțiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Național Liberal. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. O să răspund la întrebarea evidentă care se ridică, și am să spun așa: chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL-ul este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR și mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan consideră că PNL are cel mai solid program de de guvernare, are o componentă importantă de dezvoltare și „cea mai bună variantă de prim-ministru, pe Ludovic Orban”.

Nicușor Dan a candidat independent la alegerile locale, sprijinit de PNL și USR.