• „La nivel guvernamental lucrurile nu pot continua ca și până acum”
  • „Înțelegem schimbarea reală de care România are nevoie”
  • „Alianța USR PLUS va proteja ceea ce oamenii au sperat și au votat”

USR PLUS nu va fi parte dintr-un guvern „în care se schimbă câteva fețe, eventual se iau câteva figuri noi și se pun în poza de ansamblu”, spune copreședintele USR PLUS București, Vlad Voiculescu: „Nu vom face figurație”.

„La nivel guvernamental lucrurile nu pot continua ca și până acum. Nu o să fim parte dintr-un guvern în care se schimbă câteva fețe, eventual se iau câteva figuri noi și se pun în poza de ansamblu. Vom fi parte a unei schimbări reale și oamenii pot să aibă încredere în noi că nu vom face figurație. Nu am venit aici pentru o funcție sau alta niciunul dintre noi. Înțelegem schimbarea reală de care România are nevoie”, spune Vlad Voiculescu.

El spune că la București rămâne valabilă înțelegea cu PNL.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Sunt 72 de zile de la locale, câștigate de USR PLUS. USR PLUS trebuia să facă parte din Executiv, dar la 72 de zile viceprimarul din partea USR PLUS nu a fost ales pentru că guvernul a înaintat o ordonanță de urgență prin care a schimbatr regulile jocului. (…) dacă ne uităm la imaginea de ansamblu vedem că a fost campanie, că alegerile au fost câștigate de USR PLUS și de un primar independent, care între timp e mai puțin independent. Partenertiatul la nivelul PMB rămâne valabil, însă în termenii dictați de oameni prin vot. Alianța USR PLUS va proteja ceea ce oamenii au sperat și au votat”, conchide Voiculescu.