• Bianca Tudor e cunoscută pentru fondarea Elite Business Women, un club pentru femeile antreprenor.
  • Bianca Tudor: Nu încurajez oamenii să înceapă afaceri fără un plan de business minimal.
  • Femeile se lovesc adesea de provocări legate de stereotipuri de gen.

Ești femeie! Ești antreprenor. Ești independentă! Cu siguranță te-ai lovit de bariere și provocări legate de stereotipuri de gen, echilibru între viața personală și cea profesională, acces limitat la resurse și legi fără noimă… Ai cedat? Normal că nu! Ai căutat soluții și ai găsit!

Și apoi ai avut acel moment în care ai zis „Acum știu pe ce lume trăiesc”. Rafael Nadal a fost întrebat odată: de ce jucătorii de tenis câștigă mai mult decât jucătoarele? Răspunsul lui: De ce femeile câștigă mai mult din modelling? Există domenii care sunt dominate de bărbați și altele dominate de femei. Dar în fiecare domeniu există și excepții.

Ce lecții te-au făcut să spui „acum știu pe ce lume trăiesc”?

„Știu clar pe ce lume trăiesc și știu că performanța nu are gen. Femeile au calități unice ca să reușească în afaceri, precum abilitatea de a comunica și de a se conecta cu oamenii, rezistența la stres sau perseverența. Aleph News este cel mai frumos proiect pe care l-am văzut în ultima perioadă”, a declarat Bianca Tudor, Fondator și Președinte ELITE Business Women, pentru Aleph News.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și