• Credibilitatea se construiește în timp, dar poate fi distrusă instantaneu.
  • Este esențial să cauți povești reale.
  • Cu fiecare pas prin noul și vechiul București, afli istoria sa, poveștile nespuse, pe scurt, afli pe ce lume trăiești.

În fiecare zi, te pierzi în fluxul de informații, consumând știri, opinii și clipuri video. Dar cât din ceea ce vezi te ajută să înțelegi cu adevărat lumea în care trăiești? Cum poți fi sigur că ceea ce percepi este autentic, într-o eră în care influencerii devin și jurnaliști? Aceasta este provocarea – te afli într-un joc riscant!

Credibilitatea se construiește în timp, dar poate fi distrusă instantaneu. Este esențial să cauți povești reale, iar Ana Țepuș, economist și influencer cultural, își propune să ne ofere o perspectivă unică asupra Bucureștiului. Cu fiecare pas prin noul și vechiul București, afli istoria sa, poveștile nespuse, pe scurt, afli pe ce lume trăiești.

„Fiecare contact cu realitatea vieții, care nu este aceea foarte frumoasă cu care creștem în copilărie și toate întâmplările mai puțin prietenoase care trec prin stomac, te formează. Dacă reușim să trecem peste obstacole și să învățăm ceva, cred că toate aceste lucruri ne ajută să ne ancorăm mai bine în această realitate. Trăim într-o multitudine de informații care ne bombardează din toate părțile și, deși în era informației știm de toate, uneori ne simțim pierduți. De aceea, sfatul meu este să mă raportez atât la antrorpologie, cât și la futurologie”, a spus Ana Țepuș, economist și influencer cultural, la Aleph News.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Citește și