• Tot ce faci este remarcat, bineînțeles când ajungi în contextual care trebuie. Pentru mine acest context înseamnă universul Aleph.
  • În viața asta vreau să ating prin arta mea mai multe inimi decât un cardiolog.
  • Mă bucur enorm că de 4 ani suntem în acest lift al cunoașterii.

Dansator, sportiv, elev fără încredere, actor, artist, trainer, prieten bun, 100% horticultor la bătrânețe sau într-o altă viață, iar acum jurnalist, editor și viitor prezentator.

Pe ce lume trăiesc? Viața mă poartă doar cum numai ea știe. Când? Cum? De ce ? O să afli cu fiecare pas pe care îl faci spre maturitate. Când în clasa a 9 a mi s-a spus că o să apar la televizor, mi s-a părut o glumă. Cum de un fotbalist cu aspirații de polițist poate ajunge la televizor dacă nu face ceva remarcabil?

Ei bine tot ce faci este remarcat, bineînțeles când ajungi în contextual care trebuie. Pentru mine acest context înseamnă universul Aleph.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

În viața asta vreau să ating prin arta mea mai multe inimi decât un cardiolog. Iar acum pot să ating aceste suflete și cu knowledge. Mă bucur enorm că de 4 ani suntem în acest lift al cunoașterii. Mulțumesc ție, om frumos care mă faci să devin mai bun pentru tine. Acum știu pe ce lume trăiesc!