• Trăiești într-o lume în care tehnologia a transformat distanța într-o iluzie.
  • Tehnologia îți permite să fii aproape de cei dragi chiar dacă se află în cealaltă parte a globului.
  • Tehnologia te aduce mai aproape de cei pe care îi iubești.

Trăiesc într-o lume în care distanța nu mai e o barieră. Tehnologia m-a adus mai aproape de cei pe care îi iubesc. Să pot vedea chipurile părinților mei în fiecare zi, deși sunt departe, în Franța. Este ceva neprețuit.

De curând, am devenit și unchi, iar sentimentul este…unul copleșitor. Mă gândesc: câți oameni nu au ratat momente unice înainte să existe FaceTime și Zoom? Când nu exista telefonul mobil, cum aflai când erai la muncă de faptul că ai devenit tată sau unchi sau că ai un frate? Aflai după multe ore și nu puteai fi lângă familie de la distanță. Nu trebuie să luăm toate aceste lucruri de-a gata. Și nu o fac. Fiecare zâmbet al nepoțelei mele îl prețuiesc.

Pentru mine, aceasta este magia tehnologiei. Îmi oferă oportunitatea de a fi alături de cei dragi, de a simți căldura familiei mele în fiecare zi. Nu știu ce pericole ar putea aduce tehnologia și Inteligența Artificială în viitor. Dar orice ar fi, dacă asta mă face fericit și împlinit, voi continua să ma adaptez in fiecare zi. Pentru că știu pe ce lume trăiesc.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Citește și