Raluca Maniță, despre experiența Aleph News: „Simțire. Povești de viață. La Aleph, nu primești doar știrea – primești și povestea din spatele ei”

Pentru mine, înseamnă evoluție. Simțire. Povești de viață care te fac să te întrebi: Pe ce lume trăiesc? Oameni mișto, care îți spun lucruri interesante și noi despre a fi , despre alți oameni, despre industrii și afaceri de la zero, despre voință și eșec, educație și ignoranță, despre scena politică, scena socială și aia morală. Povești care te răscolesc și te fac să te întrebi dacă… chiar știi ce știi? Știi, cât e adevărat și cât fals?

În era A.I. nu prea mai e ușor să faci diferența. Imaginează-ți acum cât de rapid dai scroll prin feed-uri de Instagram, Facebook, TikTok sau alte platforme. Fiecare clip are zeci sau sute de cadre pe secundă. În câteva ore influleci câteva zeci de mii de frame-uri.

Te gândești ca, pe de o parte, capacitatea asta incredibilă a ta de a consuma informații e cool, smart… Pe de altă parte, simți… e o provocare. La ce mai ești atent? Îți pierzi sau nu focusul? Reușești să vezi clar pe ce lume trăiești?

La Aleph, nu primești doar știrea – primești și povestea din spatele ei. Aici găsești acel ‘aha moment’, acel context care face diferența.

Exit mobile version