• Aleph nu mai este un loc necunoscut, ci un al doilea „acasă”.
  • Acum, nu doar că știu pe ce lume trăiesc, dar știu că este lumea pe care eu o creez, pas cu pas, prin fiecare alegere pe care o fac.
  • M-am educat, am investit timp și energie în a deveni mai bună, în a înțelege nu doar cum funcționează lumea asta, dar și cum funcționez eu aici.

Când am pășit pentru prima dată aici ,în lumea Aleph, doar visam și totodată eram pierdută într-un univers pe care abia începeam să-l descopăr. Eram un simplu copil, fără cunoștințe solide și fără să înțeleg pe deplin în care mă bag. Fiecare zi era o provocare – nu înțelegeam nimic, nu știam cum să-mi fac vocea auzită și mă simțeam mic într-o lume atât de mare. Mă uitam la colegii mei cu admirație și, în același timp, cu un sentiment de neputință. Întrebarea „Ce caut eu aici?” îmi răsuna adesea în minte. Dar, în adâncul sufletului, știam că pot și că trebuie să îmi găsesc locul. M-am educat, am investit timp și energie în a deveni mai bună, în a înțelege nu doar cum funcționează lumea asta, dar și cum funcționez eu aici.Acum, nu mai sunt acel copil nesigur și pierdut. Astăzi, mă mândresc cu drumul pe care l-am parcurs. Aleph nu mai este un loc necunoscut, ci un al doilea „acasă”.

Este locul în care am crescut, m-am descoperit și am devenit cine sunt astăzi. În cele din urmă, cel mai important lucru pe care l-am câștigat este că acum știu pe ce lume trăiesc. Am găsit sensul și direcția. Acum, nu doar că știu pe ce lume trăiesc, dar știu că este lumea pe care eu o creez, pas cu pas, prin fiecare alegere pe care o fac. Știu pe ce lume trăiesc pentru că am construit-o cu grijă, cu atenție și cu pasiune

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI