• În perioada în care au lucrat integral sau majoritar de acasă, aproape jumătate dintre angajații Gen Z spun că au pierdut conexiunea cu echipa.
  • Dacă și-ar schimba jobul, mai mult de 50% dintre respondenți și-ar dori o echipă unită.
  • Peste 40% dintre angajații Gen Z ar dori un sistem de lucru hibrid.

Aproape 82% dintre angajații de toate vârstele consideră relația cu managerii importantă sau foarte importantă atunci când iau decizia de a lucra mai multe zile de la birou. Aproape 60% dintre angajații Gen Z au așteptarea ca managerii să susțină în mod eficient atât dezvoltarea profesională, cât și personală a oamenilor din echipă. Un procent similar se regăsește și la cei care vor să lucreze cel puțin 3 zile de la birou în acest an, potrivit sondajului.

În perioada în care au lucrat integral sau majoritar de acasă, aproape jumătate dintre angajații Gen Z spun că au pierdut conexiunea cu echipa, mai mult de o treime au simțit lipsa socializării cu colegii și managerii, iar peste un sfert susțin că evoluția lor profesională a fost încetinită de acest mod de lucru. Aproape 64% consideră că este nevoie de cel puțin 3 zile de lucru la birou pe săptămână pentru a stabili o relație bună cu colegii și cu managerii.

Dacă și-ar schimba jobul, mai mult de 50% dintre respondenți și-ar dori o echipă unită, care colaborează în activitatea de zi cu zi, iar peste 47% ar vrea un mod de lucru flexibil și autonomie în activitatea lor. Referitor la motivul pentru care și-ar schimba jobul în 2024, peste 40% dintre angajații Gen Z ar dori un sistem de lucru hibrid, iar aproape 22% și-ar dori o echipă mai unită, ai cărei membri știu să colaboreze mai bine unii cu ceilalți.

Recomandări

ORBAN FACE UN ROADSHOW POLITIC ÎN LUME
BIDEN: RĂMÂN ÎN ACEASTĂ CURSĂ
FRAȚII TATE, ACUZAȚI DE NEPLATA IMPOZITELOR
ZELENSKI CERE ACȚIUNEA ONU DUPĂ ATACUL RUSIEI
CE SE ALEGE DE FRANȚA
SUPRATURISMUL DUCE LA PROTESTE

Citește și