Afaceri în pandemie. Cum a reușit un constănțean să își salveze restaurantul de la faliment

2020 este anul în care cine nu și-a reinventat afacerea a dat faliment. Alexandru Apostol avea o cafenea în Constanța. Închisă din primăvară din cauza pandemiei, afacerea a continuat să adune datorii.

Când Constanța a intrat în carantină, lui Alexandru i-a venit o idee. A transformat localul într-un atelier de creație.

Mesele la care stăteau clienții sunt acum pline de flori, aranjamente și coronițe pentru Crăciun.

Noi am ales să facem decorațiuni de Crăciun, pentru că luna decembrie favorizează genul ăsta de comerț și sperăm cumva să achităm tot ce înseamnă susținerea unei mici afaceri”, a spus Alexandru Apostol.

În atelierul de creație al lui Alexandru găsești aranjamente gata să fie livrate.

Erika și-a ales o coroniță cu portocale uscate, merișoare și diferite tipuri de brad.

Am ales să-mi dau o comandă de o coroniță de Crăciun personalizată, pentru că pot alege să mi se adauge tot felul de elemente din-ăstea naturale, de tip coji de portocală, scorțișoară, crenguțe de brad și așa mai departe și pentru că-mi place să susțin în general afacerile locale, mai ales în perioada asta”, a explicat Erika Iasc, clientă.

Prețurile pornesc de la 45 lei și pot crește în funcție de creativitatea ta.

Exit mobile version