Ana Consulea face prăjituri „mortale”. A creat înghețata cu colivă

Una dintre cele mai „dulci” femei din București a fost aseară la emisiunea lui Vlad Craioveanu și a vorbit despre viața de cofetar. E vorba de Ana Consulea. A crescut în restaurante și a lucrat de când era copil, ceea ce a făcut-o să iubească afacerea asta. A terminat o școală de cofetari în Franța și a creat înghețata cu colivă.

Ana Consulea, cofetar și fondator Zexe Braserie: „ De la 16 ani am lucrat în restaurante făcând diverse chestii. De la spălat vase, până la bar. Evoluam, așa. Am ajuns până la ospătar. A fost cea mai înaltă funcție pe care am avut-o. Am ajuns și la gestiune. Îmi deschisesem, cred că aveam 19 ani, îmi făcusem prima firmă de aranjamente florale. Făceam niște seri tematice la care eu făceam deserturile. Am început să caut să mă interesez, niște cărți de cofetărie românească veche care mi-au deschis apetitul pentru chestia asta. Nu am găsit o școală bună aici, așa că am zis hai să căutăm în străinătate. Un soi de stea Michelin am obținut mai târziu. Cofetarul anului să spunem al ghidului Gault&Millau, un ghid recunoscut internațional