Antreprenorii din HoReCa nu știu când vor recupera din pierderi: „Nu cred că ne revenim în 2021”

Restaurantele se pot redeschide la o treime din capacitate, în orașele care intră în scenariul galben.

Dacă rata de infectare este până în 1,5 la mie, atunci vor funcționa la jumătate din capacitate.

Alex Răduca are o cafenea în Capitală și a vorbit la Aleph News despre redeschiderea localurilor.

„E un lucru bun că se redeschid restaurantele. Începem ușor, ușor să revenim la normalitate. E îmbucurător. Cazurile scad, ne ducem într-o direcție bună. Sperăm că decizia va fi pe termen lung.

E greu de estimat când vom recupera din pierderi, pentru că nu știm când vom reveni la normalitate. Nu cred că 2021 va fi anul în care vom recupera. Avem un an de pierderi. Ne vor trebui doi să recuperăm.

Cât timp va fi capacitatea redusă, vor exista probleme de locuri. În unele locații vom avea probleme în a gestiona ocuparea celor 30%, când e un local mic. Nu va acees toată lumea și vom fi puși într-o situație dificilă.

Exit mobile version