• Seria iPhone 16 urmează a fi compusă din patru modele.
  • Apple ar putea lansa Watch Series 10 şi două noi versiuni ale căştilor AirPods, care ar urma să intre pe piaţă din 20 septembrie.
  • Vânzările în China, a treia piață ca mărime a Apple, au scăzut cu 6,5%, mai mult decât așteptările privind o scădere de 2,4%.

Apple ar fi decis deja ca evenimentul de lansare al seriei de smartphone-uri iPhone 16 să aibă loc pe 10 septembrie, scrie Bloomberg. Seria iPhone 16 urmează a fi compusă din patru modele, la fel ca până acum – iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro şi iPhone 16 Pro Max – în ordinea preţurilor.

Dincolo de modificările hardware, care ar urma să fie minore, cea mai aşteptată noutate este Apple Intelligence, un set de funcţii de Inteligenţă Artificială care vor fi implementate pe iPhone, iPad şi Mac.

Alături de acestea, tot pe 10 septembrie, Apple ar putea lansa Watch Series 10 şi două noi versiuni ale căştilor AirPods, care ar urma să intre pe piaţă din 20 septembrie.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI

Analiștii văd un ciclu puternic de actualizare pentru seria iPhone 16 și se așteaptă ca Apple să lanseze ceea ce ei numesc cea mai mare actualizare de software pentru iPhone. Aceasta include funcții de Inteligență Artificială și vine într-un moment în care rivali precum Samsung au fost mai rapizi în lansarea unor servicii similare.

Potrivit Visible Alpha, vânzările în China au scăzut cu 6,5%, mai mult decât așteptările privind o scădere de 2,4%.

În timpul conferinței sale anuale pentru dezvoltatori din iunie, Apple a dezvăluit o strategie A.I. mult așteptată, integrând noua sa tehnologie „Apple Intelligence” în suita sa de aplicații, inclusiv Siri și aducând chatbot-ul ChatGPT al OpenAI pe dispozitivele sale.

Citește și