• Apple nu vorbește prea mult despre dispozitivele sale emblematice, dar asta nu înseamnă că zvonurile nu sunt numeroase.
  • Fanii Apple vor putea alege între albastru, verde, alb, negru sau roz.
  • Comparativ cu nuanțele de anul trecut – negru, albastru, galben, verde și roz – aceste noi culori sunt mult mai strălucitoare.

Momentul pe care fanii Apple l-au așteptat este aproape în sfârșit aici, iPhone 16 fiind urmând să fie prezentat luna viitoare. Ca întotdeauna, Apple nu vorbește prea mult despre dispozitivele sale emblematice, dar asta nu înseamnă că zvonurile nu sunt numeroase, scrie Daily Mail.

Cea mai recentă scurgere de informații vine de la Zollotech, care a postat un videoclip pe canalul său YouTube în care arată ceea ce susține că sunt cele cinci culori pentru iPhone 16.

Scriind în descrierea videoclipului, Zollotech a spus: Evenimentul Apple iPhone 16 și iPhone 16 pro este la doar o lună distanță și Apple lucrează din greu pentru a pregăti milioane de iPhone-uri pentru lansarea din septembrie 2024″.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Fanii Apple vor putea alege între albastru, verde, alb, negru sau roz, potrivit leaker-ului. Comparativ cu nuanțele de anul trecut – negru, albastru, galben, verde și roz – aceste noi culori sunt mult mai strălucitoare.

iPhone 16 va avea culori mai vibrante în acest an în comparație cu modelele iPhone 15, a adăugat Zollotech.

În timp ce Apple încă nu a confirmat sau infirmat zvonurile, fanii au preluat comentariile pentru a-și exprima încântarea față de culorile zvonite. În sfârșit, culori vibrante, a scris o persoană.

Un altul a adăugat: Culorile sunt mult mai bune. Îmi plac acestea mult mai mult decât cele de 15 ani.

Citește și