Black Friday în Franța, amânat pentru 4 decembrie. Motivul din spatele deciziei

În Franța, Black Friday se amână din cauza coronavirusului, dar la noi s-a ținut deja.

Sebastian Ujică, corespondent Aleph News: „Black Friday nu dispare nici în Franța. Nu prea avea cum. Anul trecut a generat venituri de 6 miliarde de euro. Doar a fost amânat cu o săptămână, urmând să aibă loc pe 4 decembrie. A fost o cerere disperată din partea micilor întreprinzători, iar Amazon sau magazinele din cadrul Galeriilor Lafayette au fost de acord.

Asta pentru că în Franța toate magazinele non-esențiale sunt închise încă de pe 30 octombrie iar micii întreprinzători doreau să aibă câteva zile înainte de Black Friday.

Carantina se va încheia în Franța pe 1 decembrie. Dincolo de Canalul Mânecii au existat mai multe plângeri din partea utilizatorilor. Aceștia au comandat noul PlayStation 5, pachetul a ajuns târziu și sigilat diferit față de modul normal. În cutie utilizatorii au găsit mâncare de pisici, pungi de orez sau chiar și o friteuză.

Purtătorul de cuvând de la Amazon UK a confirmat că au existat probleme și a spus că a fost demarată o investigație. Se pare că un transport a fost jefuit. Problema este că utilizatorilor nu le poate fi oferită o consolă nouă deoarece stocul e epuizat iar banii vor fi returnați abia după 10 zile.”

Exit mobile version