• Musk are 11 copii despre care se știe public: 5 cu Justine, 3 cu Grimes și 3 cu Zilis.
  • Musk a vorbit în repetate rânduri despre amenințarea existențială a scăderii ratei natalității.
  • Musk încurajează oamenii din întreaga lume, inclusiv prietenii lui apropiați, să se reproducă.

Elon Musk a devenit din nou tătic. Miliardarul și Shivon Zilis, directoare a departamentului de proiecte speciale în cadrul companiei Neuralink, l-au întâmpinat în acest an, cu maximă discreție, pe cel de-al treilea lor copil, a raportat Bloomberg la finalul acestei săptămâni, citând persoane bine informate.

În 2021, Musk și Zilis au devenit părinții a doi gemeni, potrivit unor documente judiciare care arătau că Musk a depus o petiție pentru a schimba numele gemenilor, încât să „aibă numele de familie al tatălui lor, iar numele de familie al mamei lor să fie parte a numelui mijlociu”.

Nu se știe concret câți copii are Musk în total, însă are 11 copii despre care se știe public: 5 cu prima lui soție, autoarea Justine Musk, 3 cu artista Grimes și 3 cu Zilis.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA
MÂȚA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI

Musk este co-fondatorul Neuralink și este co-CEO al companiei care dezvoltă tehnologia creier-computer. Vestea despre un alt copil cu Zilis vine la câteva săptămâni după ce Wall Street Journal a raportat că Musk are relații „neobișnuite” cu angajatele de la SpaceX. O fostă angajată de la SpaceX l-a acuzat pe Musk că i-a cerut să-i facă mai mulți copii, potrivit unui raport al Wall Street Journal.  

Musk a vorbit public, ani de zile, despre riscurile scăderii ratei natalității, spunând că această problemă este cea mai mare amenințare la adresa civilizației.

Musk a spus că și-a încurajat și prietenii să facă mai mulți copii.

La o zi după ce Business Insider a raportat că Musk are gemeni cu Zilis, miliardarul a postat pe X că face tot posibilul „pentru a ajuta la combaterea crizei demografice”.

Zilis și Musk nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

Citește și