• În Japonia, indicele Nikkei 225 a revenit spectaculos și a urcat cu 10,2%.
  • Cei 7 magnifici de pe Wall Street au recuperat din pierderile de luni.
  • Bezos a fost ieri pierzătorul zilei: averea i-a scăzut cu 6,4 mld.$.

Nu-i dracul chiar așa de negru! După Black Monday, bursele internaționale au dat azi semne de revenire. S and P 500, indicele de referință de pe Wall Street, creștea cu 0,2% la deschidere. Cei 7 magnifici de pe bursa americană, din care fac parte companii precum Nvidia, Microsoft și Amazon, au fost și ei azi pe plus și au recuperat procente importante din pierderile de ieri, scrie Business Insider.

Ziua bună de pe piață s-a cunoscut încă de când a răsărit soarele în Japonia, acolo unde indicele Nikkei 225 a avut parte de o revenire spectaculoasă. A urcat cu 10,2% și a avut cea mai bună zi din octombrie 2008 încoace. Asta după ce ieri a avut cea mai mare scădere din 1987 încoace, pierzând 12,4%

Ieri, miliardarii lumii și-au văzut averea cum se evaporă: pierzătorul zielei a fost fondatorul Amazon Jeff Bezos, care a pierdut 6,4 miliarde de dolari, în timp ce Larry Ellison, fondatorul Oracle a pierdut 6,2 miliarde.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

A fost o zi proastă și pentru fondatorul Nvidia, Jensen Huang, a cărui avere s-a micșorat cu aproape 6 miliarde de dolari în câteva ore, pentru Elon Musk care a pierdut 4,9 miliarde de dolari și pentru Mark Zuckerberg care a pierdut 4,3 miliarde. Ceva mai bine a stat Bill Gates – a pierdut DOAR 2,6 miliarde de dolari.

Citește și