• Bucureștiul oferă o varietate de proprietăți premium în Primăverii, Herăstrău și Dorobanți.
  • Proprietățile imobiliare din Cluj sunt amplasate în cartiere precum Andrei Mureșanu și Europa.
  • Zone precum Șchei și Poiana Brașov sunt cunoscute pentru casele de lux care oferă vederi panoramice.

În ultimii 10 ani, România se bucură de o piață imobiliară de lux în plină expansiune, unde proprietățile premium atrag din ce în ce mai mult atenția investitorilor, dar și a cumpărătorilor exigenți. Orientarea este acum spre segmentul de imobiliare de lux.

Ce înseamnă proprietăți premium? Ce urmăresc investitorii?

„Proprietățile premium sunt acele imobile de înaltă calitate care se disting printr-o localizare excelentă, finisaje superioare, design modern și facilități de lux. Acestea sunt adesea situate în zonele centrale și este esențial să fie cât mai aproape de infrastructură precum școli, centre de afaceri, centre comerciale sau parcuri.

Investitorii urmăresc aprecierea în timp și faptul că aceste proprietăți se află în zone nișate, în care cererea este mai mare decât oferta. Astfel, au un randament mai bun în timp și o rată de închiriere mai ridicată”, a declarat Alexandru Ispir, agent imobiliar, pentru Aleph News.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Care este harta orașelor unde se investește în imobiliare?

„Foarte mulți oameni investesc în orașe precum București și Ilfov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, Constanța și Brașov”, a adăugat acesta.

Citește și