• Țările europene au dominat lista cu șapte dintre ele în top 10.
  • Regiunea a înregistrat cel mai mic procent de angajați care au spus că „sunt activ în căutarea unui nou loc de muncă”.
  • România se află în primele 20 de țări din această listă, pe locul 13 în topul țărilor unde angajații sunt fericiți la job.

Tu cât de bine te simți la locul de muncă? E locul unde majoritatea persoanelor petrece mai mult timp decât acasă. Un raport arată că 34% din respondenți declară ca „prosperă”, în timp ce 58% întâmpină dificultăți la job. La nivel european ocupăm locul 13, fruntașă este Danemarca. Aproximativ 8% dintre cei chestionați la nivel global admit că „suferă” la muncă.

Finlanda, Danemarca și Islanda se află pe primele locuri în topul țărilor unde angajații prosperă și sunt fericiți la locul de muncă.

„Este absolut firesc ca în momentul în care vorbim despre motivație, despre starea de bine la locul de muncă, să existe grade diferite ale acestora, în funcție și de locul de muncă, de tipul de activitate și de modul în care este structurată și organizată munca, de modul în care se comportă și angajatorii. Lucrurile acestea diferă și de la o țară la alta, de la o cultură la alta și de la companie la alta ”, a explicat Oana Botolan, expert HR, la Aleph News.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și