• Taylor Swift are acum o avere estimată la peste 1 miliard de dolari.
  • În 2021, Beyoncé i-a trimis un buchet de flori lui Swift pentru câștigarea premiului Albumul Anului la Grammy.
  • Artistele se clasează în topul celor mai bogate femei de afaceri din SUA, potrivit Forbes.

Dacă ar fi să scriem „Manualul Succesului”, Beyoncé și Taylor Swift ar fi cu siguranță autorii principali. Cele două dive continuă să scrie istorie și să doboare propriile recorduri într-un an de excepție pentru ambele. Artistele se clasează în topul celor mai bogate femei de afaceri din SUA, potrivit Forbes.

Cât câștigă Taylor Swift și Beyonce?

Taylor, în vârstă de 33 de ani, are acum o avere estimată la peste 1 miliard de dolari, iar Beyoncé, la 41 de ani, a încheiat cu succes turneul mondial  încasând aproximativ 100 de milioane de dolari. Dacă luăm în considerare și celelalte încasări, ajungem la concluzia că Taylor Swift și Beyoncé valorează acum 2 miliarde de dolari.

Cum au devenit prietene cele 2?

Prietenia dintre Taylor Swift și Beyoncé a început în 2009, când Kanye West a întrerupt discursul lui Swift la MTV Video Music Awards, susținând că Beyoncé merita premiul. Iar ca gest de respect, Beyoncé a invitat-o pe Swift să-și finalizeze discursul. De atunci, cele două artiste s-au sprijinit reciproc. În 2021, Beyoncé i-a trimis un buchet de flori artistei pentru câștigarea premiului Albumul Anului la Grammy.

Recomandări

PUTIN AMENINȚĂ COREEA DE SUD
CÂND VOR FI ALEGERILE PREZIDENȚIALE?
FALCO A INTERZIS DEBARCAREA TURIȘTILOR
RUSIA ATACĂ MASIV UCRAINA
LGBTQ+ SE OPUNE POLITICII LUI ORBAN
SWIFT FACE SELFIE CU CHARLOTTE ȘI GEORGE

Citește și