• Ameerh Naran, CEO Vimana, dezvăluie ce preferă bogații când folosesc private jet-ul.
  • Unele călătorii ajung și la 10 milioane de dolari, cu escală în 11 țări.
  • 57% dintre călători preferă să profite de mese și restaurante în timpul vacanței lor.
  • 41% dintre călători ar cheltui mai mult pe cazare decât pe cursa cu private jet.

De la cheltuirea a 2 milioane de dolari pe lună pe haine până la savurarea sticlelor de vin de 6.000 de dolari, viața de lux îți oferă ce dorești. Cel puțin asta spune Ameerh Naran, CEO la Vimana Private Jets – potrivit Times.

Ameerh Naran este fondatorul unei companii care închiriază avioane private, de aici și informațiile pe care le-a dezvăluit presei. Un fel de mai mulți bani pe duty free decât pe prețul zborului privat/de lux în sine.

Potrivit CEO-ului, Paris și Geneva se numără printre destinațiile de top pentru clienți. Și faptul că din 2021 Rishi Sunak a renunțat la cumpărăturile fără taxe pentru vizitatorii străini, a ajutat la această creștere.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Pentru că Amerh știe ce înseamnă business, compania lui are parteneriat cu alte companii de lux, cum ar fi Ferrara Diamonds și Catherine Best.

Vimana Private Jets are o clientă care primește un buget lunar de la soțul ei pentru a-și cumpăra haine. Care e bugetul? 2 milioane de dolari. Pe lista lui mai este și băutura. Și o marcă preferată de bogați
este Pétrus, a cărui sticlă pleacă de la 2.000 de euro, și poate depăși 6.000.

Unele călătorii ajung și la 10 milioane de dolari când traseul a avut escală în 11 țări. Ce doresc bogații? Majoritatea călătorilor (57%) sunt cei mai dispuși să profite de mese și restaurante în timpul vacanței lor, în timp ce 47% ar plăti experiențe și 41% ar cheltui mai mult pe cazare.

Citește și